crowe Creative Commons License 2000.01.31 0 0 392
Hi megint!
Bocs, ha másodszor írom le ugyanazt, de még tanulom ennek az izének a kezelését.
So, kivittem az újságot a pesti Metal boltokba, holnap lesz utcán, stb.
Wice: bár mókás ilyesmiről dumálni, de én nem szerelmi vallomásnak szántam azt a nyomorult Gathering cikket. Igaz, normálisnak sem feltétlenül tartom magam, de vajon normális-e, aki ilyen zenéket hallgat?! Ami Szarka Josephet illeti (Szarka nem egyenlő crowe :))), igen, hatott rám, imádtam a cikkeit, meg minden. De alapos különbségek vannak kettőnk között, amiket nyilván nem veszel észre, ha nem olvasol, meg ilyenek. De ezért én nem haragszom Rád, remélem, Te se haragszol rám. Mindig mindenkinek azt mondom, ha csak teheti, hallgasson bele az adott anyagba. Amúgy köszi Kátai Tamás, bizisten enélkül is dícsértem volna a Gire-t :))), egyet értek Veled. Meg különben is, amikor Győrfi-kaliberű emberek azt mondják, hogy "én utálom az ilyen elszállt írásokat, de csontra ugyanaz jutott eszembe a My Dying Bride-ról, amit leírtál", akkor szerintem nem akkora tévedés minden sorom. Legyen már egy kis tolerancia, emberek!
Üdv Sanyinak is! Bocs, de tartok tőle, hogy még mindig nem bírom megnézni a weboldaladat.
Előzmény: wice (388)