wice
2000.01.31
|
|
0 0
388
|
dear crowe,
lelkivilagodra vonatkozolag cikkeidbol gondoltam levonni - meglehet, teves v legalabbis egyoldalu - kovetkeztetest. gondolok itten arra a bizonyos gathering koncertbeszamolora, amelyben de facto szerelmet vallassz annekenek :-), illetve szamtalan, koboldoktol es tunderektol zsufolt lemezkritikadra, melyek amellett, h halal idegesitoek es az erintett lemez tartalmat illetoleg semmifele - normalis ember szamara dekodolhato - informacioval nem birnak, raadasul tulzott stilaris hasonlosagot mutatnak szarka joseph munkassagaval is. (errol eszembe jut egy - azota mar a feledes jotekony homalyatol boritott nevu - death egyuttes mhh-s interjuja, amelyben az enekes arra a kerdesre, h miert ir pontosan ugyanolyan orvosi szaknyelven, mint jeff walker, azt valaszolta, h "mit csinaljak, igy tudom legjobban kifejezni magam." :-))
ettol fuggetlenul biztos vagyok benne, h nagyszeru ember vagy, habar a lemezkritikaid jo reszet tovabbra is olvasatlanul atlapozom, mig meg nem szabadulsz a lirai ko:dto"l. |
Előzmény: crowe (385)
|
|