Jól láttam, hogy Szofi nem érezte jól magát Karoláék villájában?!
Arcán a szokásos világ fájdalommal panaszolta, hogy " én egyre kevésbé bírom ezt az állandó őrjöngést, bulizást, hangzavart, amit itt van ?! " Merthogy bakker, Joe kommunájában mindig olyan síri csönd van?!
Node, megpróbáltam az antipátiát félre tenni, de nem tudom! Mert ha ránézek, Szofi úgy néz ki, olyan arcot vág mindig, mintha szellemileg baj lenne vele?! Annyira bambán, unottan adja elő a jeleneteit, hogy anno Tamás lakásában leselkedő szurikátáknak is értelmesebb volt a feje! De ők legalább tudták, kit-, és miért akarnak kihallgatni! :)
Aztán jó rafkósan bevallja, hogy hiányoznak neki a fijjjúk??!! Melyik a sok közül?! :)
Sőt, még az is lehet, hogy a végén Joe-val jön össze. Ő lesz a következő "örök szerelme?!" Majd vigaszképpen átveszi Tamara helyét. mint ahogy Tamara vette át seperc alatt Kalapos Barbi helyét. De bízom benne, hogy Barbit már elfelejtették az írók és nem eszi vissza a fene?! Viszont, Szofi is elmehetne, akár oda is, ahová anno Tivadar küldte, Szögedre....)
És hamár Szofi távozik a villából, megérkezhet André, így a vége felé, mert valamiért várom a visszajöttét?!
(Anno, nagyon drukkoltam neki, Máté ellenében! :)