Nem titok, hogy mindig kedveltem a "hajó legénységét" ahogy lentebb is írtam. Természetesen anno Mesit is.
Akinek a karakterét teljesen leírták amióta visszajött. De ennek ellenére, pont Mesi az, aki továbbra is nagyon jól játssza a neki szánt szerepet! )
Bármit is mondhatunk róluk, de mindig egy összetartó csapat voltak. És maradtak mostanáig!
Nem hiába csal könnyeket a szemekbe Milán és Karesz barátsága. Ahogy Karesz küzd a barátjáért, lehetne a barátság egyik eklatáns példája! Igen, az már más lapra tartozik, hogy hogyan viselkedik a kórházban?!
(Node, láttunk már sok jelenetet filmekben -és az életben is! -, hogyan tombolnak fájdalmukban a közeli rokonok hasonló esetekben?! )
Továbbra is tetszik, ahogy Karesz bízik Milán gyógyulásában! Hiszen az " igazi barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy." Azaz Karesz akkor is küzd Milánért, amikor mások lemondanak róla. És ahogy mondja is, hogmég nem veszítheti el a barátját, még nem!
Én pedig, mint néző abban bízom, hogy a jövő héten már vidámabb hangulat lesz Milán körül. Remélem!