BREKI Creative Commons License 2000.01.31 0 0 750
Flex
No még egy-két dolog. Az a típus amelyiken nincs teljes számozás igen érdekes. A számlapon feltüntetik a perceket ami igen hasznos és én is nagyon szeretem a Fortis-ban. Még egy hasznos dolog. Az óra járásával ellentétesen forgatható lunettája van ami egyrészt védi egy kicsit az üveget a karcolódástól, és "elteltidő" ellenőrzésre is hazsnálható. Kvázi kapsz egy 60 perces visszaszámlálót is amit jól lehet használni parkolóóra, vagy más záros határidejű dolog mérésekor.

Más. Szerintem nem irigykedsz, hanem te is szeretnél jobb órát. A kettő eléggé különbözik. Aki irigykedik az azt sajnálja, hogy a másiknak van és neki nincs. (dögöljön meg a szomszéd tehene is effektus). Erről csak annyit, hogy az ember szeretheti az órákat és árdeklődhet anélkül, hogy a legkirályabb órája lenne. Sokunkanak igen komoly megterhelést jelent egy komoly óra megvásárlása, és az már igen hosszú időre szól. Addig persze az elérhető valóságot hordjuk a kezünkön. A másik, hogy mindig van egy jobb. Nézz ki egyet gondold át, olvass utána, próbáld ki (ha lehet), beszéld meg az asszonnyal (de csak a felét mondd azárának azt is sokalni fogja):)és ha mindenben megfelel akkor vedd meg. Egy jótanács. Soha ne köss kompromisszumot. Ha van egy hibája és a vásárláskor elnézed már másnap látni fogsz egy olyat ami azt is tudja. Ha nem fedi le teljesen az igényeidet inkább ne vedd meg.
Breki

Előzmény: Flex (748)