orommel jelentem, itt vagyok! :)
penteken hazamentem, es (eletemben eloszor! ami nemgyenge :) kaptam szulinapi tortat, meg volt bulicsaladivacsi (ez is eloszor, erdekes :)
de ami a legfontosabb: megjott nyuszog es Sehonnai Bitang Ember (tokjo a kezirasod! :) kepeslapja (amiket NAGYON koszonok) es nem tudom, hogy hogyan koszonjem meg Regos Bendeguznak amit kuldott... hat nem tudnam elegge :) ott vigyorogtam folotte es total boldog voltam (es vagyok azota is).
csak hogy mindenki tudja, hova tegye Bendeguzt ezekutan: kuldott egy csomagot, benne szulinapis paperosba csomagolva egy tokjo smileys lufi (avagy acides, ki hogy ismeri :)
valamint egy pluss-alf-os kulcstarto :) rb, teged nagyon megjegyeztelek :)
es termeszetesen a tobbieket is :)
Wágner úrnak szinten koszonet, hogy lelki tarsava fogadott ilymodon :) bar azt hiszem, ennyi sor megivasahoz minimum torpe vizieromunek kene lennem (bar tudom, masoknak ez nem gond :) azert - biztos ami biztos - egyet meg ebedidoben lekuldtem penteken "unnepi pizzazas" kozben :)
Bluebird: most pedig mondom, hogy mit kaptam Toled szivemcsucske! eleg kommerszul fog hangzani, pedig nemaz, mivel mar regota akartam pont ilyet: egy nagyon elit kezzelfestett kek-vilagoszold kockas bogre (joooo nagy! vegre!)+ hozzatartozo kockas lapostanyer. nagyon jolesett Toled+tolem :) igazan koszonom nekunk, detenyleg!!! :) nagyon jo otlet volt!
nyuszó: megjott az relax+enjoy! :) igyekeztem igy tenni, bar a kad meg a happysapka lemaradt :)
csokis: koszonom kerdesed, meg elek - elrantottam a botkormanyt! :)
aki meg kuldott kepeslapot, de eddig nem latta, hogy orulnek neki, az azt jelenti, hogy meg nem hozta ki a kiralyi pósta :) de jobb kesobb, mint meg kesobb! :)
tomi