FrancisBlade
2022.04.08
|
|
0 1
6293
|
Szegednél én azt érzem, hogy nagyon nagy lett a Bánhidi faktor, persze lehet teljesen tévúton vagyok DE ha nem, akkor az is lehet a Szeged jobban járt volna ha elengedi Bánhidit, mert most jelenleg egy top 3-ban lévő beállója, top3 fizetéssel is, viszont így hogy lesérült (porckorong? Ti mit hallotok mi a baj?) maradt két olyan beálló, akik viszont messze vannak ettől a szinttől. Ha nincs Bánhidi lehet nem ennyire tolódik el felé a játék és lehet akár két azonos szintű beállót is beépíteni a csapatba. Amúgy teljesen azt látom ott is mint amit sokszor nálunk is láttam a spanyol érában, remek szélsők de nincsenek használva, lehet ha minden megy precízen, akkor egy ilyen rendszer lemossa a német-északit, de valahogy mégis nekem jobban tetszik a Mi játékunk, ami sokkal jobban épít a szélsőkre is és gyors játékra Momóval, persze a védekezés az többször nem áll össze nálunk mint pl a Szegedben. Na de visszatérve a Szegedre, ha van Bánhidi szerintem hozzák a Flensburgot, és ha lesz ellenünk is majd és egészséges lesz, nekünk is meggyűlik majd a bajunk velük. |
|