Savanyú Jóska
2000.01.30
|
|
0 0
37
|
Pénteken történt egy érdekes fejlemény, amit még nem tudok mire vélni. Felhívott valaki, aki az ominózus bank ügyfél-reklamációkat intéző emberének mondta magát, és valami kártérítést emlegetett. De az volt az érdekes hogy kérdezte hogy mennyi pénz volt a számlámon december elején, mennyi volt a forgalom, záróegyenleg szerintem. Na, erre nem válaszoltam, hanem visszakérdeztem hogy OK, de előbb árulja el a számlaszámomat. Erre megszakadt a vonal... (pedig nyugodtan blöffölhetett volna, mert nem tudom fejből :-) Majd hétfőn hívom az ügyfélszolgálatot, de szerintem nem a bank volt. Két tippem is van.
Az egyik az hogy egy gazdasági napilap már tudomást szerzett az ügyről, de mondtam hogy nem akarok nyilatkozni. A bank meg letagadta az esetet: "Á, nálunk nem volt számlareklamáció az utóbbi időben..." Talán így próbáltak utánanyomozni, hogy nem csak én találtam-e ki az egészet. Bár akkor minek kérdezték a számlámon lévő pénzt? A másik pedig hogy valaki (sejtem, de a téma szempontjából lényegtelen hogy ki) szerette volna tudni hogy hogy állok anyagilag. A harmadik hogy tényleg megszakadt a vonal. (de akkor miért nem hívott újra?)
Az előzőhöz még annyit hogy természetesen minden eredeti bizonylat a birtokomban van, és csak fénymásolatokat csatoltam. |
|