Larel Anorien Creative Commons License 2000.01.29 0 0 80
Volt szerencsém az ORF jóvoltából már kiskoromban részesülni a Trek-jelenségben.A TOS után a TNG még nagyobb kedvencem lett,sokáig őrizve vezető helyét,bár az első két szezon szerintem jóval gyengébb a többinél.A DS9 sokakhoz hasonlóan nekem sem tetszett először,de mára abszolút kedvencemmé vált. A Voyagerből inkább néhány részt tartok jónak,mint az egész sorozatot,pl.a ma estit:).

Sisko általában hallgat a prófétákra,de valami különös okból az igazán fontos dolgokban megmakacsolja magát,pedig ez a legtöbbször rosszhoz vezet,pl.amikor mégis ő vezette a Cardassia elleni támadást. Akkor hát a többszöri nyomatékos figyelmeztetés ellenére miért veszi el Yatest? Még nem láttam az ezt követő részeket,de feltételezem,nem sok jó fog belőle kisülni.:)
Persze ebben rejlik a sorozat egyik fő vonzereje a számomra:a karakterek nem csaknem emberfeletti hősök,hanem gyarló,hibákat is elkövető,érző lények.Ezt pedig minden tiszteletem ellenére a TNG szereplőiről az esetek túlnyomó töbségében nem nagyon mondható el:))). Érdekelne,mi a véleményetek erről?