Nnna, sokat irok, ugyhogy csoportositom:
olaj: en cserelnem. Gy.k. olajszurovel egyutt.
Kek doboz: NEM jar hozza! Legalabis a boldinal meg az M5-nel is kulon kell erte fizetni.
Hangszorocsere: le kell szedni az ajtoboritast. Ez annyibol all, hogy kicsavarod az alul es elol levo csavarokat, leveszed a kilincset(imbusz-kulcs kell hozza) meg meg egy imbuszcsavart a kapaszkodo alatt. Ki kell pattintani az albalkemelok kapcsoloit, kabel lehuz. Az ajto menetirany szerinti hatso felenel finoman kezzel kihajlitva a muanyag burkolatot van harom db sarga muanyag patent, amit hatrafele huzva/csavarva lehet kipattintani. Ezzel vigyazni kell, mert ragasztottak. Vegul felfele tolva ki lehet emelni a boritast. Negy csavar fogja a hangszorot. Gyari meretut nem hinnem, hogy ertelemeset fogsz kapni, en anno 13 cm-es ketutas mac diamonot tettem bele, es retegelt falemezbol csinaltam hozza "adaptert" a gyari helyre. Ha nagyon vajtfulu vagy erdemes rezgescsillapitoval kifujni az ajto belso felet, foleg ha komolyabb hangszorokat teszel bele. Ehhez ovatosan le kell fejteni a vedofoliat ugy, hogy vissza is tudd ragasztani. A gyari hangszorokabelt meg erdemes meghagyni, legalabbis csak az utasterben raktoni esetleges hifi-kabelt. Vegulis eleg tisztesseges vastagsagu, es az A oszlop alatti kabelatvezetobe mar ugyis lehetetlen barmit begyomoszolni. Es a visszaszerelesnel eloszor az uveg melletti muanyagvezetot kell benyomni, majd a patentokat visszanyomni es legutaljara a csavarokat.
Talalkozo: ez csak fiatokanak van? Azert egy ex-fiatos is benezhet, nem?
Ha lesz ilyen, es jossz szivesen odaadom a 13 centis adaptereim, nekem mar ugysem jok semmire. Felteve persze, hogy 13 centis hangszorokat veszel. Ja igen, ezekbol vegulis barmelyik jo, marmint fizikailag belefer, mert hal' istennek jo mely az ajto ugyhogy befer akar egy felkilos magnes is :)))
Most ennyi jotott eszembe....