Jana12 Creative Commons License 2022.04.05 -1 1 19114

Minden évben tavasszal leírom, hogy ugyan lehetnek jók a különböző kegyszerek és vegyszerek összetevői a

fagyvédelem ellen. Lehet jó a borostyánkősav, aminosav, különböző kálium vegyületek, stb. stb hatása a jégképződés elllen,

és az elképzelés is lehet jó. Egyetlen nagy probléma van viszont.

Egyszerűen nem tudnak eljutni a kipermetezéskor oda és olyan töménységben, ahol a bibe sejteket meg kellene

védeniük. Mégpedig azért, mert nincs levélzet ami hatékonyan fölvegye, beépítse a nedvkeringésbe. A virágon és

a fiatalabb vesszők háncsán a felszívódás minimális.

Nagy pénzeket lehet elkölteni a marketing szövegek alapján.

A víz pedig mikor körbefagy a virágon és a bibén, akkor tőle is elvonja a hőt, meg még a több centis jég alatt meg

is fullad a bibe.