Sziasztok!
A kérdésben ugyan nem vagyok otthon, így nem is tudok érdemi véleményt nyilvánítani. Tény, hogy a koreai autók olyan kedvező árszinten jelennek meg a piacon, hogy teljesen érthetővé válik egyre nagyobb népszerűségük.
Egyszer olvastam egy tesztet a Daewoo Nubiráról valamelyik hazai autós újságban. A cikkíró szemlátomást erőlködött azon, hogy lehúzza a típust. De azért érdemes volt megnézni a végét is: alig több, mint 3 millióért egy jól felszerelt, viszonylag nagy családi autóba lehet ülni. Ehhez képest alternatívaként megjelenik a töppedt Golf teljesen fapados alapváltozata ugyanennyiért... Manapság pedig rossz autókat már nemigen gyártanak, nem?
Ha választanom kellene, rezzenéstelen arccal, habozás nélkül az általam egyáltalán nem ismert Daewoot választanám...
Kedves Dj.Twelve!
"Szerintem ezek az autók meg sem érdemlik az autó nevet. Összeeszkábált mikrohullámú sütőkből, vagy színes tv-kből rakták össze őket..."
Ehhez képest elég jól eszkábálták össze őket, ha a Hyundai a megbízhatósági teszteken simán verte az összes európai márkát, nem?
Mintegy ellenpontként jegyzem meg, hogy az amerikai autópiacon a Hyundai az egyik leglenézettebb, legigénytelenebbnek tartott márka.