szaszg+++ Creative Commons License 2022.04.02 -1 0 4449

Újszuper, neked hiba van a fizikai itélöképességedet, hogy ilyen ostobaságokat feltettél a hatásintegrálokra, amivel azt állitod hogy elöttem valaki levezette ezekböl a mezök és a részecskék mozgásnegyenleteit. Csak rá kell nézni és két dolgot azonnal tudni lehet, te NEM ismerted a Lagrange formalizmust és hogy neked nincs magasfokú fizikai képzettséged.

Az untig ismert, hogy a gravitáció nncs be építve a részecskefizikában, én pedig beépetettem!

Az is untig ismert, hogy a gravitáció nincs egyesítve az elektromágnesességgel, én egyesítettem.

Az is unitg ismert, hogy a protont a részecskefizika három kvarkból felépítettnek képzeli, amikor egy kisérlet SEM mutatta ki, hogy a proton bomlik és kísérletileg a proton élettartama 10+33 év, amire fel én a protont, mint stabil elemi részecskét kezelek az atomisztikus fizikâmban.

Az is untig ismert, hogy ejtökiserletekkel az UFF.feltevés nincs ellenörizve, az én ejtökíserletben meg a Li, C,Pb lassabban esett mint az Al.

Továbbá, AZT hiszed újszuper/construct, hogy ha a pedellusi irodád körül NEM ismerik az atomisztikus fizikámat, NEM ismeri a világon senki!

Arrol meg nagy ügyesen hallgatsz, hogy a testek mozgása a gravitáciòs mezöben nem stimmel, 4364.-es hsz.

És hogy az agesz elfogadott fizikat egy nagy mese, 4365.- hsz.

De fogvicsorogva személyesen sértegetni szoktál engemet, fizikai érvek helyett.

Előzmény: újszuper (4411)