Tulipántoss Creative Commons License 2022.04.01 -2 5 22599

Írtam már tudom,  hogy a " halálos beteg Milán sztorit "kár volt bedobni a sorozatba. Persze könyebb meghalasztani egy karaktert, mint a kreatív csapatnak megerőltetni a fantáziáját. Nem számít nekik az sem, hogy ezzel elszomorítják a nézőt, könnyeket csalva a szemükbe! Hetekig!

( Közben vannak olyanok is, akik sajnos hasoló helyzetben vannak éppen, és sírhatnak Ők is eleget.)

Ezért esténként nem könnyezni akarnak, hanem szórakozni, kikapcsolódni.

Nem titok, hogy mindig kedveltem a "hajó legénységét" Milánt és  Kareszt. Olyanok voltak amilyenek. De nem is rosszabbak a Deákné vásznánál! De a  többieknél sem! De volt szívük! Szerették és kedvelték  a hozzájuk befogadottakat, és viszont.

De bevallom a fentiek ellenére,  hogy én is "homályosan" látom a héten a Milán-Karesz jeleneteket.  És ha már könnyeket csaltak az ember szemébe, akkor azt kell mondanom, hogy szép ez a barátság! Megérdemli a könnyes szemeket!Szerintem.

Nagyon tetszik ahogy Karesz küzd Milánért.

Tetszett az is, hogy Milán rábízta Kareszt és Kirát Joe-ra, hogy kövesse az életüket, segítse Őket a bánatukban.

( Mert Milán úgy szerette Joe-t, mint ha apja lett volna.)

Tetszik az is, ahogy Karesz bízik Milán gyógyulásában. És azt mondja, hogy " Ez nem lehet igaz! Milán a legjobb barátom, még nem veszíthetem el!" Remélem így lesz Karesz!   Nem veszíted el!

És én is drukkolok Milán, hogy "ébredj fel!"  Még akkor is, ha ez csak egy szerep!