barkasarja Creative Commons License 2022.04.01 0 3 35

Nézd, nem szeretnék a szintedre lesüllyedni, és lelkes ostobákkal sincs semmi kedvem "vitatkozni", ezért csak annyit mondanék, ha abba a – láthatólag - roppant egyszerű világképedbe csak címkézések férnek bele, azt tanácsolnám, hogy az ostoba fröcsögéseid helyett jobban tennéd, ha átgondolnád a mondandódat, ha egyáltalán képes vagy gondolkodni. Pl. megkísérelhetnéd felfogni, ha valakinek más a véleménye valamiről, abból nem  törvényszerűen következik az, hogy "fideszjobbágy", vagy "talpnyaló" lenne, legföljebb a te kis lepusztított szellemi világodban lehetséges az ilyen.

A másik dolog az lenne, hogy amiket itt összehordtál – pl. hogy Zelenszkij diktátor lenne – ilyeneket én nem állítottam. Viszont továbbra is szilárd meggyőződésem, hogy Zelenszkij a fegyverek követelésével egy olyan értelmetlen háborút hosszabbít meg, ahol csak az emberi szenvedést és nyomort növeli, valamint a már most is óriásira duzzadt pusztítás mértékét emeli a többszörösére.

Egy vezetőt ugyanis nem az tesz naggyá, ha folyamatosan ellenállásra buzdít és ezzel továbbra is emberek, katonák életét teszi kockára, hanem az, amikor tudja, hogy mikor kell megállni.  Zelenszkij – úgy látszik – erre  képtelen, mert semmi politikai érzékkel nem rendelkezik. Ezért továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy a viselkedése egy olyan esztelen, kamaszos hőbörgéshez hasonlít, ami többet árt Ukrajnának, mint használ...

Előzmény: A.Schindler (28)