Whitey
2000.01.28
|
|
0 0
82
|
Hello,
A gyári hangszórók nekem is berezonálnak bizonyos frekvenciákon, de nem nagyon érdekel, ugyanis jobban szeretem a motor hangját, mint a magnóét. Egyébként én direkt nem cseréltettem ki őket, mert nekem már anno törték fel a Samarámat egy 4(!) ezer forintos autórádióért...
Én tetettem a bal első ajtóba egy kis modult, amely lehetővé teszi azt, hogy az elektromos ablakemelő akkor is működjön, ha nincs gyújtáson, de a legfőbb előnye, hogy ha bezárom az ajtót, akkor automatikusan felmennek az ablakok. Arra kell csak figyelni, hogy ezt a cigisdoboz méretű modult az ajtót borító műanyag-kárpit "lemez" mögé tegyék, és ne az ajtó külső részébe, ahol az oldalsó ütközésvédelem merevítő csövei vannak, mert oda az ablak és a gumiszigetelés között beszivároghat némi víz - főleg gőzborotvásmosatásnál-, ami nekem már kétszer zárlatot okozott. (Garanciában megjavították szerencsére.) Éppen emiatt már háromszor lett megbontva a bal első ajtóm, ami miatt a szigetelőréteg, ami műanyag, rossz úton vagy hideg motornál, amikor még nagyobb a vibráció, eléggé zörög. :-(
Sebaj, a modul mindenért kárpótol. 15e volt egyébként. |
Előzmény: Dex (80)
|
|