mrzool Creative Commons License 2000.01.28 0 0 64
Hi!

> DS9:
> Hm... hat a legrosszabb itt egyertelmuen Odo, es Quark rokona.

Bocs, de mint irtad, kevést részt láttál a DS9-ból, szóval erről nem lehet tiszta képed. Odo hatalmas jellemfejlődésen megy keresztül a 7 év alatt, és ez kiemeli az átlagból. Nem mondom, hogy a kedvencem, mert nem az, de azért a legrosszabb szereplőnek sem tartanám... Quark rokona? Romra gondolsz? A srác elég 'gagyi' első ránézésre (sőt másodikra is...:)))), de egyszer egy hatalmasatt alakitott. Arra a részre gondolok, mikor Keiko-t megszállta egy Pah szellem és arra kényszeritette a férjét, hogy módositsa az állomás rendszereit, és igy meg tudta volna ölni a prófétákat. Miles nem jött rá, hogy igazából mit csinál, de Rom, mikor már Odo bezárta a fogdába, szerényen megkérdezte: 'Főnök, miért akarjuk megölni a wormhole-lényeket?'

Egyébként a DS9 szereplők közül Sisko és Kira jön be nekem, nagyon jól kidolgozott karakterük van, és Kira mint nő sem utolsó...:)))

A DS9-ról még: azért mikor a Dominion elfoglalta az állomást, abban a 6 részben azért igenis történt valami. Összefüggő 6 epizód volt, és sokat lenditett a storyn.

>Tenyleg, most a SAT1-en hanyadik evjaratban jar a VOY? TUdja valaki, hogy leadjak-e az
>ujabb reszeket? A legutobbi egesz estes VOY epizod amit leadtak szerintem igen jo volt...:))

A holnapi rész a 4. évadból lesz, és amint vége a Final Chapternek a DS9-ból, kezdik a Voy 5. szezont. A Dark Frontier-ral az volt a legfőbb bajom, hogy totál akciófilmre vették a figurát, és a Trek történelem megint kapott egy nagy pofont a USS Raven-nel. (20 évvel a Q Who előtt már megvolt az első találkozás a Borg és az emberek közt? Érdekes.) Mindenestre special effectekben nem volt hiány, és tényleg király volt, ha ezt a 'pár' hibát elnézzük.:)

A Voyagerről: mint irtam, nekem az a best. Tény, hogy megosztja a trekkereket. Én is sajnálom, hogy a story eltolódik az akció kategória felé, bár ezért ez még változhat. Ha már szóba került Tuvok. Szerintem inkább ő a tipikus vulkáni, mint ezek a DS9-beli nyálasképű, inkább-romulán (jó, tudom, hogy egy faj volt) kinézetű 'vulkániak'.

Egyébként én sohasem úgy nézek Voyagert, hogy 'na úgyse lesz semmi, mert csak a 7. szezonban jutnak haza'. Nem is lehet igy nézni, mert elvész az élvezet.:)

Bye,

mr Zool of KlaustroPhobya

Előzmény: Zer (61)