Köszönöm ezt az információt. Mindenképpen érdekes és legfőként igen tanulságos. A magam részéről
ugyanis, a korábbi tapasztalatok alapján, szinte biztosra vettem, hogy a juryo 14. rangból Make koshi-
eredménnyel (még ha az "csak" 7 - 8 is, akkor is) ki lehet, sőt talán kell pottyanni. Most ez nem jött be.
Érdekességképpen én már fabrikáltam is a Natsu 2022.-re teljes Makuchi, Juryo és Makushita legelső 10.
helyre szóló kísérleti Banzuke-t és abban, a juryo-ban szinte biztosra vettem Chiyonoumi (10W / 5 - 10)
és Takakento (14E / 7 - 8) visszaesését a Makushita-ba. Cserébe az általad említett két Makushita 1E és
1W -beli, 4 - 3 kachi koshival feljutó mellett még helye lehetett volna a Juryo-ban Hokuseiho (5W / 5 - 2)
és - valamint talán még inkább Chiyonoumi (6E / 6 - 1) számára is. Az előzetes teljes Juryo és Makushita
1 - 10. Banzuke lista is ennek figyelembevételével készült. Így most - legalábbis az ezzel kapcsolatosan esedékes változtatásokat figyelembe véve - némileg át kellett dolgozni ezt az előzetes Banzuke listát.