Denevér Creative Commons License 2000.01.28 0 0 188
Sziasztok,

Én az utobbi időben nagyon szeretek szinfonikus zenét hallgatni. (Illetve néhány Mike Oldfield CD-t) Roppantul segít mikor dolgozom, jó dolog, hogy nem vonja el az ének a figyelmemet. Bár nem nevezném komolyzenének a dolgokat. Csak 2+1 CD van meg a sorozatból, de mind az Abba, mind a Bee Gees vidámzenei irányzat.( Elton Jones is a populárisabb irányzat) De ahogy a Royal Philharmonic Orchestra illetve a London Pop Orchestra játsza őket az valami fejedelmi... A poén az a dologban, mivel szinfonikus, a klasszikus zenéhez sorolják, igy szinte mindig leárazással jutok hozzájutni a ezekhez a CD-hez. Számomra kincset érnek. (Mondjuk jutottam már hozzá klasszikusokhoz is leárazva, de szinte azóta is sokuk a tokjában... Sőt legújabban komolyzenét csak (nagyobbnak sejtett) szinfonkus zenekar előadásában szerzek meg.) Egyébként szerintem is jó ötlet volt az Electronic Light Orchestra együttes, nevezetesen bőviteni a szinfonikus zenekart a néhány modernebb hangszerrel. Igaz, kell egy profi zeneszerző, aki összehangolja őket.
Udv,
Denev