Sziasztok:)
Vegre egy forum a Star Trekrol:))
En mar egeszen kicsi korom ota nezem a Star Treket, miota elkezdtek nyomatni a Sat1-en vagy az ORF-en a TOS-t:))
Nem vagyok hard-core rajongo, mindent nemetul lattam, de a TOS es a TNG reszeket szerintem mind1szalig. Egy-ket kivetel lehet csak...:)) (Sajnos nem tudom a reszek cimeit, de arrol, hogy mi tortenik benne mindig felismerem)
Meg a voyager-t is;)) Nekem most ez a kedvencem, valahol a TNG-vel egyszinten van. A DS9-rol lemaradtam, mert eleinte nem tetszett, aztan sosem neztem meg, mostmar sajnalom, mert lattam par jo reszt, de mar nem nagyon tudom a story-t... Valaki esetleg irhatna rola egy tetemesebb osszefoglalot:))))
Kedvencek temahoz, szerintem a legjobb sorozat a TNG es a VOY. Talan a TNG jobb:))
Kedvenc karaktereim:
TNG:
Q, Picard, Worf, Data
VOY:
Paris, 7of9, Janeway, Doctor
DS9:
Quark, Garak, Dax
TOS:
Szerintem ebben a sorozatban a legjobb a legenyseg, itt minden karakter igencsak jol el van talalva. Meg a kormanyosok is, akik a tobbi sorozatban valahogy elsikkadnak.
A legrosszabb karakterek:
TNG:
Troi es Wesley (o egyertelmuen a legrosszabb karakter az egesz trek univerzumban:))
VOY:
Hm... annyira egyik sem rossz, hogy a legrosszabb cimet kierdemelje... talan az a maquis, aki kardassziai volt, aztan atoperaltak, meg minden... ki tudja a nevet?
TOS:
Itt minden karakter tokeletes:))
DS9:
Hm... hat a legrosszabb itt egyertelmuen Odo, es Quark rokona. (Wesley es Odo versengenek az elso helyert a legrosszabb kategoriajaban:P)
A mozifilmek szerintem mind igen jok voltak, talan a legutolsot kiveve, az nem tetszett tulzottan. A TNG sorozatban talan egy felso kozepkategorias dupla resznek felel meg. De a Q-s epizodok szerintem jobbak...:))
Nah, es most par kerdes, a Dominion az pontosan mi? Rajottem mar, hogy tobb fajbol all (sajna csak 2-3 DS9-et lattam, meg a Voyagerben is volt par utalas, ezeket osszerakva ennyi jott ki:)), agresszivek, es meg akarjak szerezni az alpha quadranst. A kardassziaiakkal szovetseget kotottek, meg minden. Az alakvaltok a vezetoik? Odo hogy kerult a DS9-ra? Mi van a kardassziaiakkal? Miert tort ki haboru a klingonok es a foderacio kozott? Egyszer a Dominion (magyarul dominium?:)) elfoglalta DS9-t, de aztan visszavettek, vagy ilyesmi... mi tortent kozben? Hogy hivjak azt a nagyon gonosz emberket, akinek hosszu fulei vannak, lila ruhaban van, es ugy nez ki, mint egy buzi, tovabba o a foparancsnoka a ds9 elfoglalasat celzo offenzivanak. :)
Jaj... csomo kerdesem van, igy is sokat monologizaltam, bocsassatok meg nekem, keso van, meg minden, csak azt sajnalom, hogy szombaton a SAT1-en azt a reszt adjak le, amit mar lattam (VOY-rol van szo:)).
SUX
Tenyleg, most a SAT1-en hanyadik evjaratban jar a VOY? TUdja valaki, hogy leadjak-e az ujabb reszeket? A legutobbi egesz estes VOY epizod amit leadtak szerintem igen jo volt...:))
Nade mostmar telleg megyek:)
BYEZ