Törölt nick Creative Commons License 2000.01.27 0 0 57
elion

Jó, hogy kapunk hivatalos információt, nem csak én játszom a jól informáltat :). Különben amit én írtam kb másfél éve hangzott el egy olyan ember szájából aki az RTL Klubnál dolgozott - akkor - de lehet hogy csak látta egy ajánlatban, hogy megvehető(ek), vagy összekeverte mondjuk a Babylon 5-el.

Más.
Az eddigi tapasztalatom (és itt a topicban is) azt mutatja, hogy a Voyager az, ami igazán megosztja a Trek rajongókat, ezért érdemes boncolgatni.
Nekem kicsit unalmasnak tűnt eleinte, meg sok részben egy kilátástalannak tűnő helyzetből egy addig teljesen új technikai/orvosi/stb megoldással vágják ki magukat. Az amit a Starfleet legképzetteb mérnökei évekig nem tudtak megoldani, egyszer csak percek alatt megoldható : "újra kell konfigurálnom, öt perc és kész ...", " ha ezt fordítva dugom be a konnektorba :), ötszázszoros lesz a védőpajzs ereje", " ha ezt a lila biszb@szt összekötöm a sárgával, akkor fejből visszaírom a régi DNS-ét" meg ilyenek nagyon fárasztóak tudnak lenni. Viszont pl. a Killing Game - ami holnapután lesz a SAT 1-en 20:15 - nekem tetszett.