Az atomisztikus fizikát a NÉGY kisérletekben jól ismert stabil elemi részecske, e, p, P, E, szerepével, mindenki megértette, aki ismeri a részecskefizikát. A megmaradó elemi töltêsek szerepét is tudják a fizikusok, amikböl a mezök kiindulnak. Az ee!I részecskék elemi tóltések hordozói. A fizikusok meg ismerik a Maxwell egyenletet, mint az elektromàgneses mezöt leiró egyenletet.
Te szerinted, szuperfifikus, ezek mind hülyék a fizikához és NEM értették meg miröl is van szó. Itt óriásit tévedsz, mert magad tudatlanságából indulsz ki és ezt rá kened a másikokra.
Az igaz, hogy a 20. század elején nagy vita folyt az atomisztikus fizika (L. Boltzmann) és az energétikus fizika követöi között (Ostwald, Mach, Einstein), és tévedésböl az akadémikus fizika az energétikus fizikát követte, ezt fejlesztette tovább. Az atomisztikus fizikát meg teljesen elhanyagolta. Én visszatértem az atomisztikus fizikához és mindent megindokoltan cáfoltam, ami az atomisztikus fizikához köthetö. Ezt a hozzáállást is mindenki megérti.
Ebböl kifolyólag az elemi részecskéket fel kellett szerelni egy második elemi töltéssel, a megmaradò elemi gravitáciòs töltésekkel, amik elöjelével kapcsolatban én a kisérletekben megfigyelt neutrínòkat vettem például. Mivel a gravitàció a második ismert kölcsönhatás, ên ezt is beépítettem a részecskefizikába. Ez is megérthetö!
NEM is tudom elképzelni, hogy valakinek alapvetö problémája lenne az atomisztikus fizikám követésével!