trajic Creative Commons License 2000.01.27 0 0 33
sziasztok mindenki!

nagyon orultem, mikor vegre megint benyitottam :)
bluebird, szivem kis csucske nem hanyagsagbol nem jovok surubben, istenbiz!
viszont mikor vegre sikerul, olyan jolesik amit kapok :)

hoember: nem palyazom arra, hogy elnyerjem kisszived, marcsak elsodleges nemi jellegunk egyezosege miatt sem :) asszonypajtas megnyugodhat! (es udvozlom is)
bengeduz: a lapot nagyon varom, es elore is koszonom! ezt az egy alvasnyit meg igyekszem kibirni vhogy :)
dulifuli:Te se felejtsd el! bizom a memoriadban :)
misitisi:eltettem a jokivansagod, mar alig varom, h holnap felhasznalhassam, igy oke? :)
nyuszog:kivanom neked mindazt a jot masnapra, amit en is kapok itt sokaktol! (toled raadasul jo vastagon kaptam :)
nyuszó:roppantul tetszik a nicked! bevallom oszinten/ferfiasan, a fulem meretei azt hiszem, eppen pont megfeleloek, ennek okan a bokaig valo leeresuket nem forsziroznam amig "partikepes" korban vagyok (mondjuk ugy a 60. szlinapomig :) a meg sok boldogat annal inkabb szeretem...
platina:ez eleg hangsulyos volt, danke schon! :) eltettem ezt is holnapra!!!
originalqszi:hat ez nagy volt! benned egy igazi KOLTO veszett el :) ez az elso alkalom, hogy ilyet teszek, de fogadd sok szeretettel cserebe kicsiny cibber-baberkoszorumat (ez nagyjabol a kovetkezokeppen nezhet ki ha felraktam a fejedre> @:)

huha! na ez nagy menet volt :)
na most azt hiszem, holnaptol tukon ulve varom a postasomat!!! :) minden jot mindenkinek holnapig, es legyen tovabbi szep napotok!!!

trajic