OutSider Creative Commons License 2000.01.27 0 0 339
Gonosz csapathoz: Nemrég én is indítottam egy gonosz csapatot, de volt egy két bajom vele, inkább most vegyes csapat híve vagyok tele gonoszokkal :)). Szóval: karakterem multi Druid/Fighter, Imoen Thief, Shaar Teel Fighter, Kagain Fighter, Edwin Mage, Garrick Bard. Ami ezt a csapatot ihlette, mindenképpen figtert akartam ranger helyett (ebből Shaar a legjobb), Edwin a legjobb varázsló (Int:18), Garrick meg besegít, mint íjász, tolvaj, varázsló.
A Bárdhoz: nekem sem tetszett sokáig a bárd karakter, de hasznos kiegészítő karakter lehet (lásd pickpocket). Ugyanis nálam Imoen a tolvaj, akit magasabb szinten lehet dualozni varázslóvá, és így a pickpocket és a stealth tulajdonságokat nem kell különösebben fejleszteni.
Kisikon: az határozza meg, hogy karaktereid állnak, vagy inteligensen maguk is cselekszenek, például ha elfogyott a nyílvessző, vagy már varázsolt. Bekapcsolt állapotban a mesterséges inteligencia dolgozik.
Dual Class: amikor dualozol vkit, azután addig nem tudja az elsődleges képességeit használni, ameddig a másodlagos éne nem fejlődik az első fölé. Pl. Imo-t dualozom 6-os szintű tolvajból tolvaj/varázslóvá akkor csak, ha 7-es szintű varázsló leszakkor lesz teljes értékű tolvaj, és miután duloztam, a tolvaj képesség már nem fejlődik. Tehát csak akkor szabad duálozni, ha azt az osztályt (?) már nem akarom fejleszteni, és csak akkor, ha már összegyűlt annyi XP, ami elég egy ekkora szintlépéshez.
Üdv a nagy elődöknek, akiktől ezeket az infókat loptam :)
OutSider