Dezodoros Ede
2022.03.27
|
|
0 0
11510
|
Thumperosan véleményem szerint(inkább) csak whiskyt főzzél,azt te tudod meddig ér le a cső thumperon belül, a cső alja felett legyen a bele öntött alszesz jóval.De jó whiskyt egy menetben 2 thuperrel tudsz igazán csak főzni.De csináltam már igazán jót 3 thumperrel is :) 80 fok feletti párlatot fejének hívod,és külön veszed...80 fokostól kb 65 fokig közép párlatnak elveszed,én van mikor egy picit tovább engedem kóstolgatom ha jó ízű jó illatú,mert az utólagos kókuszos íz úgy alakult ki az érlelt anyagomban,ha kötéltánccal :) érzéssel minimális UP vagy farka hozzá van engedve...65fok alatt (farka) összegyűjtve az elvett fejével külön lefőzve megint. Keresgélj a topicban mindent megtalálsz...minden le van írva csak értelmezz! |
Előzmény: Amateur - No1. (11509)
|
|