Pozitiv
2000.01.27
|
|
0 0
39
|
Névtelen!
Ha elolvastad volna az eddigi hozzászólásokat akkor biztos észrevetted volna, hogy nem poénkodásból rágjuk ezt a témát. De tegyük fel, hogy Te komolyan gondoltad amit irtál.
A kérdés jó, mármint a hosszúságra vontakoztatva. Viszont tudnod kell, bár én nem vagyok "szagember" ahogy Alex irta, hogy nem a karakter a hosszú hanem a karaktersorozat! Azt kivánom ne érjen nagyobb csalódás az életben, de jobb ha tőlem tudod, minden karakter egyformán ugyanolyan hosszú. Lehet hogy hosszú ékezetes betűket jelentenek egyes karakterek, de attól még mindegyik 8 bit hosszú. És sajnos van még egy feneség a dologban. Az ékezetek. Bizony. Eddigi useri paályafutásom arról győzőtt meg, hogy azok a fránya programozók nem törődnek a mi magyar ékezetes betűinkkel. Hála a windowsnak már lehet a magyar változatban használni őket, de jobb az óvatosság. A szóközökkel kapcsolatban én is tanácstalan vagyok, talán más is hozzászól esetleg ebben a témában. De azért fel a fejjel, nem is volt olyan rossz próbálkozás. A következő hozzászólásod biztos jobban sikerül. Maradok irányodban továbbra is
Pozitiv
|
|