Köszi, de igen, le is van töltve, de egyszerűen így sem értem. Na ezért érzem én ehhez magam roppant ostobának. Valahogy nekem nagyon nem "felhasználóbarát" ez a rendszer. De valószínű a probléma nálam van. Nézem azért, és akkor majd Csíkos mestert is szerintem meglátogatom ezzel, csak jó lenne végre megérteni ennek a működését, úgy, hogy megmaradjon a játék élvezeti faktora is, és ne akarjam egyből a földhöz vágni.
Pl. ott van a másik kérdés, hogy, hogyan váltok F20 fölé... Mondta itt egy kedves kolléga, hogy a nyíl 2x, de nekem azon kívül, hogy felvillan kétszer a nyíl szimbólum a kijelzőn, nem történik az égvilágon semmi. 2 vezérlőm is van, de egyikkel sem sikerült még odáig eljutnom 47 évesen. Na ezért érzem magam roppant hülyének.
Kell ehhez valami OKJ-s tanfolyam, vagy online kurzus, hogy a mezei paraszt (én) is megértse ennek a működését? Tudom, hogy az MM sok mindent tud, de én ennek a 99%-át nem is használom, engem csak az a szűk tartomány érdekel(ne) ami a mozdonyok beállítására vonatkozik, hogy lehessen velük szentségelés nélkül játszani. Nem akarok digitális váltókat kezelni, tükrözni, stb..., igazából csak azt szeretném, hogy az aranyárban megvett mozdonyok működjenek a leírásuk szerint.
Próbálom azért rendíthetetlenül megfejteni!:)