Pozitiv
2000.01.27
|
|
0 0
37
|
Úgy látom a téma nemcsak engem érdekel!
foki, nem csak az számit, hogy az adat milyen értéket képvisel. Az is fontos, hogy az az ÉN privát adatom, akármilyen lényegtelen is, más ne férjen hozzá! Ez az elsődleges, a többi már csak ezután jön. Egyébként is dodonai hozzászólásaidat most már konkrétumokra válthatnád. :)
Alex pedig eltereli a figyelmet az eredeti témáról a Mircosoft szapulásával. Mibajod velük? Végül is rengeteg hasznos terméket dobtak piacra és nem túl drágán. Bezzeg az igazi nagy szoftvergyártók olyan magas áron adják a programjaikat, hogy az egyszerű felhasználó számára megvásárolhatatlan.
OpiumPapa irt az egyedüli hasznos hozzászólást. Bár nemhiszem, hogy a Dilipass 400 herkentyű olyan lenne mint a cryptocard mert ezt nem kártyaolvasóban használják. Ráadásul szerintem abszolút új termék, ezért szerintem nem des56 hanem legalább des98 vagy des99 lehet benne. És biztos van windowsos támogatása is. Úgyhogy ajánlom a többiek figyelmébe OpiumPapát aki legalább kicsit foglalkozott a dologgal és nem csak a száját jártatta. Ha esetleg tudsz valamit erről a krytopcardról ide irhatnád és megpróbáljuk összehasonlitani a Dilipass-al. Hátha valami hasznos kisül a dologból!
maradok továbbra is
Pozitiv |
|