Sándor P Creative Commons License 2022.03.23 0 2 49554

Heló.Az Amicát magamnak szeretném átalakitani,az a helyzet,hogy ültem egy villanyautóban,és teljesen "elvarázsolt".Tudom ,hogy soha nem lesz olyan az Amica,mint egy gyárihoz hasonló jármű,de amilyen hangtalan volt,és az,hogy mennyivel könnyebb volt vele haladni városban,meg az egész,borzasztóan érdekes az egész villamositás.Ez a jövő,ebben biztos vagyok.Szeretnék egy kis darabot abból,ami következik a gyermekeinknek,unokáinknak.Én már 45 éves vagyok,nincs rendes jogositványom,és nem is szeretnék már.Segédmotor jogsi elég a mopedekhez,de az hogy lehet olyan mopedautóm is amit villanymotor hajt,azt el sem tudtam képzelni pár évvel ezelőtt.Ezek a kis járgányok hozzánőnek a mindennap használó emberekhez.Vagy azért ,mert kényszerből használja,vagy mint én,aki úgy nőtt fel,hogy a családban mindenki maga javitotta az autóit,motorjait.Sokat olajos a kezem,koszos a ruhám a szerelgetéstől,de én nem bánom.A munkámnak semmi köze az autókhoz,zsaluépitéssel foglalkozom,de hát na,gondolom nem én vagyok itt egyedül másfajta szakágból.Kicsit hosszúra nyúlt az irományom,szóval olvasgatom a fórumot mindig,követem az eseményeket,sokat lehet tanulni a fórumot életben tartó szakértőktöl,és ezt most a legnagyobb tisztelettel írom.Ha esetleg van valakinek használható villanymotor,vagy vezérlő ,az írhat .Nem várok valami nagy extra dolgot,csak használható legyen.Jó éjszakát mindenkinek.Üdv