Didergő Király Creative Commons License 2022.03.22 0 0 5342

paraméterekben a 32pro lenne a tökéletes. pont 10-szer annyiba kerül, mint a lidlis. :)) egyébként tényleg annyival jobb egy ilyen fűrész? nyilván ha csak arra kellene, hogy a kertben kétévente tavasszal levágjak egy vastagabb ágat, akkor bőven megtenné ez a lidlis is, de arról van a szó, hogy az említett gömbkőriseim helyén lévő 3 db 14 méteres fenyőfát magam vágtam ki, így sikerült kicsit "belekóstolnom" az alpinista szakmába, sőt mi több, mivel ez egy elég fenyőfás környék (kb. egy időben lettek ültetve), eddig 3 környékbeli jött át, hogy ő is szeretné kivágatni a fáját, és mivel elég jól fizetnek érte, plusz a kihívásokat is szeretem, nem tudtam nemet mondani, viszont a harmadik lucnak azokkal az ágaival, amiket kézzel vágtam le, eléggé megszenvedtem, szóval bár még nem tudom, hogy mennyire akarok elmélyedni ebben a dologban, felmerült bennem, hogy veszek egy jobb kézifűrészt. annyi biztos, hogy ha komolyra fordulna a dolog, akkor nem fogok gondolkodni semmilyen eszköz beszerzésén, ami megkönnyítheti a munkát.

Előzmény: Hepci (5340)