Ökrös Csaba Creative Commons License 2000.01.26 0 0 90
Sziasztok, én decemberben vettem egy Thomson 6850G-t, ha jol emlekszem. Tulajdonképpen azért is azt vettem (azonkívül, hogy minden szakember ezt javasolta), mert a tévém is Thomson, így egy irányítóról megy a kettő. Igaz, összehasonlítási alapom nincs, de a 70 cm-es képernyőn gyönyörű képet ad. a Hi-Fi-re rákötve pedig tökéletes a hangja.
Ami a szolgáltatásait illeti, a negítívum: sajnos nincs magyar nyelvű választható menüje (érdekes, mert a tévének van), van viszont cseh :))) és angol. Nincs PDC/VPS (a hasonló kategória általában tartalmazza), ami azért annyira nem baj, mert itthon ez még asszem sehol sincs. A távirányítója nem rossz, szokni kell, de lehetne jobb, a menük a képernyőre íródnak, de helyenként elég bonyolult megtalálni valamit (a tévénél ezt is tök jól megoldották). A legszomorúbb viszont, bár lehet, hogy én vagyok a béna: nem lehet (én nem tudom?) átállítani a kijelzőt használat közben, csak a kazetta lejátszási (real time) idejét (óra, perc) mutatja.
A pozitívumok: minden egyéb :)) Jó az index funkciója, a show wiew is könnyen használható. Könnyű a programozása, van elő-csatlakozása a videomagnóhoz, hátul két scart-kimenet, tud több képméretet, a gyorscsévélés oda-vissza négyfokozatú, a léptetés dettó, (egyébként) jó a display is. A házimozihoz csatlakoztatva tök jól szól, na és a legtutibb (ha jól kötötted össze a rendszert): ha minden ki van kapcsolva, és videót akarsz nézni, elég a play gombot megnyomni, minden bekapcsolódik :))