szaszg+++ Creative Commons License 2022.03.22 -1 0 3903

Én is azt kérdezem. Én nem találtam semmiilyen prognózis nála.

Az atomisztikus fizikàban az az új, hogy az elemi részecskéknek, e, p, P, E, kétféle elemi töltése van két elöjellel ellátva és a gravitáciòs és elektromos hatásnak változik az elöjele.

Fiizikailag új pl. az, hogy a protonok elektromos töltesei taszítják egymàst és a gravitáciòs töltései vonzzák. Hasonló a helyzet az elektronok közott. A protonok és elektronok közott az elektromos töltések vonzzák egymàst, a gravitáciòs töltései miatt meg ezek taszítják egymást. Ezt lehet tovább szorozni a pozitrokra és eltonokra. Ez azêrt egy új fizikai tény, mert ez alpján a neutrínók és a többi összetett részecskék, mint pl. az atomjaink, mint kisérletekkel ellenörizhetö prognózisok lépnek fel, kiszámithato elektromis töltésekkel és kiszámitható sùlyos tömeggel és tehetetlen tömeggel.

Ebböl látható, hogy NEM csak a kétféle töltéseknél van két elöjele, hanem a hatások elöjele is változik. Ez új fizika.

Az atomiszitikus fizika, kedves Okos Ákos, fizika és nem matematika, mint a tied, ami csak abból áll, hogy bevezeted az immaginér egységet elérni, hogy a gravitációs és elektromos hatásnak formálisan ugyan az legyen az elöjele.

Előzmény: szuperfizikus (3901)