TudatLan Creative Commons License 2022.03.22 -1 1 217981

...és fussunk neki sokadszor:

Ez egy       A l f a     R o m e o   topic. 

IMHO akkor lenne igazad (esetleg), ha egy lukszus topicban írkálna a ŰPaco ilyesmiket, mint Te.

OFF???

SZVSZ a lekszász egy felpumpált toyota, amit én nem engednék itthon ki a közutakra, magyar rendszámmal. Túlnyomó többségük takarékoskodni jár ki a belső sávba, illetve fillérbaszó módon, helyszíni jogszabályalkotóként , 1ből ítéletet hoz és végre is hajtja, miközben betartatja (vagy próbálja betartatni) az általa hozott , kizárólagos érvényű jogszabályokat.

SZVSZ a takarékszövetkezetbe járjon takarékodkodni, védje környezetét aktívan avval (is), hogy a sz@rát be sem indítva, sötétzöld módon, bionanopaleofittnesszvegán módon tömegközlekedik. A totoyák túlnyomó többsége , nettó virtuális környezetterhelés és szennyezés, esztétikát és dizájnt tekintve. Ocsmány hányadék.

Alfa rasszizmus és kirekesztés OFF?

innentől lmbtq x y z módon:

:-)))

LOL

(c) piece

ui. használtam is200at , pár 7ig, pár éve.  japán bmw320i???   lehet, hogy volt sperr a lukszusba' , de nem hagyott bennem mély nyomokat. Túl rideg / technokrata jármű volt, ocsmány és rideg belsővel... volt pár vonal rajta - a bódén, kívülrőlk- ami szódával elment, de, ezt tudjuk be inkább, a fiatal(abb) kori éretlen személyiségnek....

Maga az egész kocsi....nos tök jó volt....egy korollához képest. Ingerszegény fostömlő és akkor még finom voltam és nőies.

:-DDD

Előzmény: Applefan (217978)