Applefan Creative Commons License 2022.03.21 0 1 217956

Szia!

Nézd, mit felelhetnék erre, hiszen nem biztos, hogy elhinnéd. (Nem gondoltam bántónak a hozzászólásod.) Nem a magyarázkodás/önigazolás szándékával, de a helyzet a következő:

családi autóról van szó, tehát a döntés közös volt. Alfa 147-est csakis magasabb felszereltséggel (preferált: Distinctive) vettünk volna, bőr üléssel, relatíve alacsonyabb futásteljesítménnyel. Csakis benzines és belföldön eladó autóban gondolkodtunk, külföldről semmiképp sem hoztunk volna be autót (egyszerűen nem éri meg), így tehát a linkelt autó bármennyire is kívánatos, nem jöhetett volna szóba. Fóliázást sem szerettünk volna, az is legalább egy 500-600e Ft plusz, és ez csak esztétika. Az érdi autót természetesen láttam én is, de a csekély kilométert egyszerűen nem tudom elhinni (ha meg igaz, akkor meg ár nem hihető számomra), a felszereltség is lehetett volna gazdagabb. Elfogult vagyok az Alfákkal kapcsolatban, de van pár - mára nem sok maradt! - olyan típus még, ami hasonlóképp szerethető és némileg kevésbé kényes lehet. A Lexus IS200 tényleg ilyen, családi autónak tökéletes, és számunkra nyújtja azt, amit egy Alfába beülve is érez az ember. Azért ez nagyon finom darab:

https://hu.pinterest.com/pin/484418503661402303/

Egy régebbi Rover 75 vagy MG ZT is tudná ezt az egyediséget, ha lehetne belőle szépet és jót kapni, de mára elképesztően megritkultak és nem is túl megbízhatóak, amennyire tudni vélem (bár a jü gazda szerepét vállaltam volna akkor is).

Előzmény: TudatLan (217954)