Szóval kedves Nibiru, ne vedd már zokon, de jónéhány orvos egészségesebbnek tartja az időnkénti (gondolom nem havonkénti) abortuszt, mint a fogamzásgátlók szedését. Ne érts félre, nem vagyok az abortusz mellett, de nekem ne próbálja senki se bebeszélni, hogy egy olyan hormontabletta ami a természet egyik legalapvetőbb törvényét hiúsítja meg, hosszú távon (itt esetleg generációkra gondolok) nincs semmilyen káros hatással az emberiségre. Ráadásul már tizenéves lányoknak is felírják.
Viszont a nők sterilizációját (petevezeték elköttetést) senki sem propagálja, pedig több nyugati országban bevett szokás. A macskámat bármikor elvihetem az orvoshoz, megcsinálják neki, de nekem olyan feltételeket írnak elő, amit 100 éves koromra se fogok tudni teljesíteni, én csak rohangásszak a gyógyszertárba aztán zabáljam a méreg drága kemikáliákat, és milyen jó lesz, ha összeszedek valami kis trombózist, rákot stb, mert akkor tovább tud rajtam az egészségügy kaszálni.
Hozzáteszem, nincs macskám, egyenlőre nem akarom magam sterilizáltatni, nem volt abortuszom, de mikor a fogamzásgátlókról beszélünk, ezek sohasem kerülnek szóba.
Szemétségnek tartanám, ha azt a rohadt mérget ingyen osztogatnák a patikában. Osszanak már inkább gumikat.