nem így látom. vagyis részben.
1. pont igaz, dolgozom rajta.
de ha sikerül eljuttatni a fizikus kör azon részéhez, akiknek szintén kétségei vannak a jelenlegi teóriákkal szemben, akkor ők elkezdenek vele foglalkozni. persze nem fognak nyíltan kiállni mellette, hanem a saját szakterületükön, az én elméletem logikája szerint kezdenek vizsgálódni, kísérletezni, számolni. ezeket publikálják, mint új felfedezés, első körben 'nemtudjukokát' körítéssel. aztán ha sok ilyen van, akkor már érdemes hivatkozni rám. ez esetben meg már nem én vagyok a gyenge keresztmetszet, hisz bizonyítékok vannak rá. az ellenkezés persze meglesz, nagy harcok, viták lesznek, de a technika rögtön beszippantja az újat. utána hiába kántálják az ósdit, ha a gravitációs hajtómű működik :)
mert rengeteg olyan esszé, kutatás, tanulmány, működő eszköz van, ami bizonyítja, hogy a mainstream nem igaz. én arra gondolok, hogy azért nem lett leváltva még, mert nincs helyette másik, amit alkalmazni lehet. az enyémet - ha igaz - akkor lehet alkalmazni és nem csak azt mondja meg, pl. hogy a fénysebesség nem állandó, hanem azt is, hogy miként és miért változik.
reménykedek, annak ellenére, hogy tudom nem lesz egyszerű.