Már mondtam miért propagálom az atomisztikus fizikát mindenhol.
Azért mert ez az elmélet vette át a fizikából csak azt, ami helytálló volt, és ez az elektrodinamika, ami Maxwell által felállított egyenletére alapúl. Én a dinamikát kiterjesztettem az atomisztikus fizikára is, ami eddig, igazában csak a statisztikus fizikàban jelent meg (L. Boltzmann). Sajnos Maxwell elmélete NEM tartalmazta a töltéseket hordozó testek mozgását
Ehhez arra volt szükség, hogy a gravitaciót is beépítsem a részecskefizikába és a gravitációt egyesítsem az elektromagnetizmussal. Ez az által sikerült nekem, mert észrevettem, hogy a gravitàció is elemi töltesekböl ered és a g-mezö is c-vel terjed. A testek szabadesése kimérése meg azt hozta, hogy a testek sùlyos tömege különbözik a tehetetlen tömegétöl. Így Galilei/Newton/Kepler 400 éves gravitáciòs elméletét is ki képletet javítani. www.atomsz.com
De evvel kidobtam az egész modern fizikát a tudományból, kidobtam az elfogadott kvantumelméleteket, a specrelt és az áltrel is. A részecskefizika Standard Modelljét, ami nem tudta megállapítani, miböl áll a világmindensêgünk anyaga és mi a tömeg, is tudományos mosléknak tartom.
Én az atomisztikus fizikán belül felállítottam a hatásintegrált, amiböl a Lagrange formalizussal le tudtam vezetni elöszor a mezök és a részecskék mozgásegyenleteit helytállóan, annak ellenére, hogy a mezök nem-konzervativ mezök. A részecskék mozásegyenleteiben meg Lagrange multiplikátorok jelennek meg, ezek rögzítik a több-részecske rendszerek stabilitását. A Planck állandó, h, egy Ilyen Lagrange multipikátor és NEM kvantálja az energiát.
A gravitációt tehàt NEM a téridö meggörbülése okozza, hanem elemi töltêsek okozzák. Ösrobbanás épp úgy NEM létezett sohasem, mint fekete lyukak, vagy sötét anyag!