Laci-bátyó
2022.03.13
|
|
-4 2
2462
|
OFF - mivel nem antenna, de itt jött elő... Tévedsz - hogy tévedek! :-) Kötekedni próbálsz - s dobálózol- nem alaptalan, de elcsépelt közhelyekkel... Bár biztos voltam a dolgomban - kipróbáltam még egyszer: 1.) Ha olyan a megosztás, hogy a "Link birtokában bárki", akkor a megosztott tartalom minden további nélkül elérhető egy böngészőből. 2.) Szerinted "minden regisztrált Google felhasználó részére, aki ismeri a konkrét linket'"... kettes számú tévedésed: megosztottam egy freemail-es e-mail-címnek - egy figyelmeztető nyugta után, hogy ehhez nem kell majd Gmail azonosítás, kiment a link. - Minden további nélkül elérhető a tartalom a fremail-es címre érkezett link alapján. 3.) Az aggodalmaid: ha használsz esetleg Gmail postafiókot, de inkább úgy fogalmazok, hogy mobiltelefont (mindegy, hogy Android, vagy iOS), akkor tök mindegy, hogy ránézel-e egy privát megosztásra, vagy sem - ahogyan a tréfás szólás is mondja: az alapján is kaphatsz reklámot hogy "szellentettél-e a WC-n, vagy sem" :-) ). Az Általad is használt freemail-ben nagyobb ilyen "paranoia-kockázatot" látok, sem mint egy GDrive célzott megosztásában... ON |
Előzmény: Doky586 (2455)
|
|