Kedves Endi,
Azt írod:
"Tehát kedves komolyzene kedvelők, ne rúgjatok mindket innen ki, ha nem is ismeritek az igazi, igényes, bonyolult és egyedi rock és heavy metal zenét."
Két dolgot jó lenne tisztán látni:
Nem hiszem, hogy bárki ki akarna rúgni benneteket, arról nem is szólva, hogy nem én indítottam ezt a topicot. Első lépésben ugyan bántott, hogy itt az indexben is több ezer könnyűzenés téma forog, de mi ebben az egyben is arról vagyunk kénytelenek beszélni - dehát vélgülis nem baj. Az, hogy kénytelenek vagyunk megfogalmazni és megmagyarázni a nyilvánvalónak vélt dolgokat is, csak használ a tisztánlátásnak.
A másik az, hogy mi nem ismerjük az "igazi", "igényes" stb. rock és heavy metal zenét!
Hát mit gondolsz - ahogy a konzum zene, illetve hívei ezt a rovatot is kisajátítani látszanak, nem hengerel le bennünket "orrvérzésig" a minden forrásból ránkömlő reklámdömping? A slágerlista? A MusicTV? Az ember a szemét esetleg be tudja csukni, a fülét nem.
Sötét éjjel kapjak durrdefektet télen a Bakony közepén, ha nem hallottam milliószor több metált és rockot, mint amennyi Mozartot te.
Az tény, hogy sem a divatos együttesek felállását, sem a slágerlistás albumok címét nem tudom olyan naprakészen, mint azok, akiknek az a zene elsődleges forrása. De hallani hallom őket és választok - mégpedig tudatosan.