Gratulálok az Olajnak a győzelemhez!
Jó volt újra arcokat látni, maszk nélkül. Elcsípni tekinteteket, mosolyokat, jó lenne, ha minden visszatérne a régi kerékvágásba körülöttünk is.
Sajnos minket arcul csapott a rideg valóság, újabb hazai rangadót vesztettünk el tükörsimán. Mellettem lévő Szurkolótársak említették, hogy ez a realitás. Nehéz ezzel vitatkozni, pedig szerettem volna. Csalódás, és bosszantó, hogy kezünkben volt a felsőház esélye és nem tudtunk vele élni. Nem is értettem, hogy Déri Gumi és Kálmán Laci is miért említette többször is, hogy oda várnak minket, látva a sorsolásunkat, inkább vágy volt, mint realitás.
2004 óta rajtunk kívül minden régi, tradicionális, rivális Klub nyert érmet és/vagy Kupát. Mi pedig évek óta a rájátszást se értük el, Kupa 8-ba se jutottunk, nemhogy éremesélyről beszélhessünk, beleragadtunk a langyos szürke, középszer mocsarába. Persze ezt onnan is megközelíthetjük, hogy vannak akik most is az alsóházban sínylődnek, mert az évről évre lévő körforgásban éppen velünk szemben nekik jött ki rosszabbul a lépés. Mi pedig versenyben vagyunk a rájátszásért, legjobb 8-ért, minden csak viszonyítás kérdése.
Hangulat sokan jöttek Szolnokról jól nyomták végig.
Szombathely oda-vissza, Olaj is, Sopron nyert itt, MTE meg otthon, a hátralévő 2 meccsen se mi leszünk az esélyesek.
Az, hogy a rotációnk elfogyott, Ronca, Csorvási nélkül, hogy kezdésnél mikor a 2 csapat felállt, látszott, hogy milyen fizikális, magassági hátrányban vagyunk, igazából rajtunk kívül senkit nem érdekel, csak az eredmény marad száraz tényként. Quincy totálisan formán kívül, de hát érthető, amin keresztül ment.
Ami viszont zavar, már nem először itthon, hogy túl sokat foglalkoznak a játékosaink az ellenféllel, bírókkal stb. felesleges szövegelés, mutogatás, ahelyett, hogy a játékra koncentrálnánk, külső körülményekkel foglalkozik a szakmai stáb eleget. Ezekből rendre rosszul jövünk ki, hiába csillant fel a momentum többször is, tettünk róla, hogy visszakerüljön az Olajhoz.
Készülhetünk a középházra, ahol a minél jobb helyezés miatt még hátrafelé is tekingetnünk kell, de egyértelmű a cél hazai Aréna rájátszás meccs, tétmeccsek tavasszal.
u.i: Gratulálok az országos döntőbe jutott u20-as gárdának Paár Márkó vezetésével (38/9). Szép volt Srácok!