"írd fel, hogy hány fokon (szeszfok/sisak hőfok) kezdődik a 4. és a 14. pohár, vagy akárhányadik, amit magadnak kikóstolsz, és legközelebb már poharazás, és kóstolás nélkül is tudni fogod, hogy hol kell vágni."
A hozzászólásod utolsó mondata csak akkor állná meg a helyét,ha mindig... minden... cefre azonos minőségben,mennyiségben,és anyag összetételben lenne...
Van cefre amelyik pl ha gyengébbre sikerül... kevesebbet ad, előbb kell az up-t vágni,vagy más összetevők miatt éppen izmosabbra forr ki egy másik anyag,késöbb kell vágni (többet ad)...szerintem legalábbis nem lehet full "ráhúzni" mindegyikre egy statisztikát...én pl soha nem jegyzek meg és fel semmit,nagyjából tudja az ember mikor mire számítson,de a kóstolgatást, szimatolgatást elengedhetetlennek tartom :D utána nincs kocsikázás :D
Meg hát más a szisztéma thumperos főzésnél,és kisüstin lenyomva is...ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia,tudod te ezt kiválóan...sőt most már te oszloposan is nyomod az alternatívát :D