ívfény Creative Commons License 2022.03.08 -2 0 49515

oké! és ez a kontaktor, direkt dc-re van?h ány ampert tud kapcsolni, ha van rola adat?

"Nem éppen üzemszerű állapot padlógázon áramtalanítani, ott már szerintem mindegy ha sérül a relé."

ne hidd!!, nekem már többször is volt, hogy megtörtént! ha pl leeseik a cellafesz 2,5 voltra, már kapcsol is a kontaktor és, ha éppen padlot nyomok, akkor is, sőtt, ha közel e cellafesz a 2,5 höz, akkor egy padlo már ki is válthaja a leoldást és fennál, amit mondtam, hogy 250 ampernél kiold a kontaktor. vagy, mondok jobbat!, volt egy vezeték kidörzsölödésem az egyik stekkernél, és, mikor kanyarban, vagy fékezésnél előjött a nekivánt érintkezés, a házhoz, ugyanugy leoldott a kontaktor, ha éppen padloztam, akkoris. mostanában mondjuk nem volt iylen, mert ha 20% a töltöttségem, akkor nem megyek már sehova, vagy éppen nagyoion igyexem haza a kocsival, le ne merüljön, nomeg! sikerűlt megtalálnom a vezeték dörzsit és megszüntetni, azota ez sem oldja le a kontaktort, de asott esetben sajnos életszerü ez a probléma és a mostani építésnél, csak készülök erre az eshetöségre.

Előzmény: kiggyo (49513)