szuperfizikus Creative Commons License 2022.03.08 0 0 3266

"Én NEM avval foglalkozok, mit mondott Maxwell, Lorentz, Einstein, stb. hanem mit mond a természet nekünk!"

Ezt te is tudod, hogy nem igaz. 

Ha a természet szavát akarnád meghallani, akkor elvégeznéd az ejtőkísérletedet, máshol, vagy más módszerrel. Ha egyedül nem megy, akkor segítséget kérnél hozzá. De te nem kérsz segítséget, sőt azt is elutasítod, amit felajánlanak neked. (Már több javaslatot is tettek neked).

Te nem akarsz semmiféle kísérletet. Szerintem félsz, hogy nem igazolódik be az elméleted. (Ezt meg tudom érteni, mert nekem is vannak néha kétségeim a saját elméletemmel kapcsolatban). Ha nem végzed el újra a kísérletet, akkor soha nem derül ki az igazság, és az idők végezetéig itt ordítozhatsz. Te nem arra vagy kíváncsi, hogy a természet mit mond nekünk, hanem csak a saját hangodat akarod hallani és hallatni. 

Nem akarlak bántani, de valakinek meg kellett mondani, hogy mi a szomorú helyzet. 

Ezt nem azért írom, mert féltékeny vagyok az elméletedre. Én nem foglalkozom részecskefizikával, tehát nekem a te elméleted nem konkurencia. 

De amit te csinálsz, az nem egy tudós elmére vall, hanem egy durcás gyerekre. 

Előzmény: cseik (3265)