Kedves GYAK!
A műsorvezetőválasztás valóban nem egyszerű feladat, ráadásul nekem jutott ez a sors, de a két nagy indián főnök (CSL, LL)bevonásával sem tudtunk tökéletes megoldást találni.
Érvek pro és kontra vannak, alábbiakban csak néhány gondolat, a teljesség igénye nélkül:
* ez egy új műsor - új vezető kell
* zenészt nem jó választani, mert az aránytalanságot teremt (valaki hetente öt órában, mások viszont évente egyszer)
* olyan ember kell aki abszolút naprakész az eseményekben
* realtív széles a látókör: ez KBP-re és UN-ra fennáll
* kifejezetten olyan METALOS arcok kellettek, akik maximálisan ebből a zenei közegből érkeznek, akiknek a szive ugyanúgy dobog, mint a nézőké
* a műsorszerkesztése nem az ő feladatuk, hiszen ez szavazós műsor. Az új klipeket mind megmutatjuk legalább 1X, ezeket én fogom megpróbálni begyűjteni, bár a hazai promóciós helyzetet tekintve ez nem lesz könnyű dolgom, a vendégeket kiválasztása sem lesz nehéz feladat, mert nehezen tudok 52 klippel is rendelkező hazai rock bandát felsorolni, így nem lesz nagy vita
* a műsorvezetés valóban külön tudomány, de ismereteim szerint nincs erre kitenyésztett rocker lény, viszont az UN-KBP duó abszolút kreatívan állt a dolghoz ami nagyon bíztató
+ bonusz:
Vadon Jani téma
minden tiszteletem az övé, de részbern az ő makacssága miatt nincs rendes és aránylag országos metal műsor
a Metalboxnál ez a veszély remélhetőleg nem fenyeget, mert nem egy műsorvezető, hanem a legnagyobb hazai rocksajtó-orgánum áll kapcsolatban a TV-vel.
Üdvözlettel: HK
Rossz hold kelt föl...