Kalman-92 Creative Commons License 2022.03.06 0 0 27300

A sörfőző boltos lemezes hőcserélővel az a problémám ,hogy még egy gyártói megnevezése sincsen most egy fűtéstechnikai boltban beszerezhető hőcserélőre én is rá tudok ragasztani egy matricát ,hogy SŐRHŐCSERÉLŐ. A szétszedhetőségről meg annyit ,hogy sokat keresgéltem és azt tapasztaltam ,hogy csak nagy méretű hőcserélőket lehet szétszedni egészen pontosan nem is találtam olyat sem az alfa laval sem más gyártónál ahol ne lehetett volna a termékeiket szétszedni sőt még bővíteni is további lemezek beiktatásával amiből meg több félét is csinálnak annak függvényében mire lesz használva pl láttam hogy ahol jelen lehet a szennyeződés kevésbé bordázott lemezeket ajánlanak viszont ez a teljesítmény rovására megy. A tisztítás problematikájának megoldását én személy szerint mindenképpen egy szűrő beépítésével fogom kezdeni ,keresek valami olyan kivitelűt ami-nél alapból tartálya aljára ülepszik le az esetleges komlómaradvány. E téren talán akkor járnák a legjobban ha egy sima szűrőhöz egy csap szifont gyártanák melóhelyen fusiba ((mivel orvostechnikai eszköz alkatrészeit is gyártjuk bőven van megfelelő minőségű rozsdamentes acél )) de valószínűleg erre nem lesz idő hiánya miatt lehetőségem. Visszatérve a hőcserélőre külföldi webáruházakban is csak ilen neve nincs visszakövethetetlen kinai hőcserélővel találkoztam.

Előzmény: Tótikám (27299)