szaszg+++ Creative Commons License 2022.03.06 0 0 3259

Igen én nem csak elképzelem, hogy van négyféle stabil elemi rêszecske, hanem vannak is, e, p, P, E. Továbbá tudom, hogy ezeket sem megsemmisíteni nem lehet, sem a mezökböl elöállitani! Ezekböl áll a világmindenség anyaga. Ösrobbanas meg nem volt sohasem.

Azt is tudom hogy az elemi részecskék kétféle megmaradó töltéseiböl indul ki a két ismert kölcsönhatás, amik c-vel terjednek. Azt is tudom, hogy a mezö nem anyag és a fény kvantálás nélküli elektromàgneses sugárzás, amihez nem kell semmilyen közvetitö közeg.

Ez teljesen farkasszemet néz a te kusza gondolataidnak, amiknek semmi közé nincs a fizikához! Még egy matematikai képletet sem tudsz felírni, amiböl prognózisokat lehetne levezetni.

Az atomisztikus fizikám legfontosabb képleteit megtalálod az atomiszitikus fizika 7042 hsz ban. Ezekböl rengeteg prognózist lehett levezetni. Többek között ki tudtam számolni a testek súlyos és tehetetlen tömegét. Igen én ezt már több mint 15 éve propagálom, mert ez az igazi leirása a természeti jelenségeknek, és nem az amit Einstein ajánlott és a modern fizika el is fogadott!

Előzmény: szuperfizikus (3254)