Tulipántoss Creative Commons License 2022.03.04 -1 4 22445

Visszatért Dávid, de azóta nem írtam róla, csak néztem, hova fog jutni  a karaktere?!

Amikor az a hír járta, hogy Kocsis Dávid alias Filipánics Bálint, Joe "fia" visszajön a sorozatba, azt írtam, hogy " én, nem örülök neki! " Voltak akik szívesen látták viszont, így tiszteletben tartva ezt, nem is írtam róla. De elnézve most a sorozatot, csak kimondom, hogy továbbra sem örülök Dávidnak!  (Van itt éppen elég antipatikus karakter úgyis, köszönhetően az íróknak, hiszen sorra amortizálják le  őket?!)

Egyébként nem lenne gond, hogy visszahozták őt, ha mindezt a sorozat érdekébe tették volna. Azonban Dávid jelenléte sem emeli a sorozat fényét!  Most őszintén, nem így van?

És ha már Dávid! Akkor miért jött illetve miért hozták vissza, mert nem értem, hogy miért ilyen rosszindulatú és bosszúra szomjas Joe irányába?!  Azt értem, hogy egy csapkodó, idegesen kiszámíthatatlanul viselkedő,  idegbeteg, mert többféle műsorban - ahol önmagát adta, így ismertem/ismertük meg! ( A VV10-ben, a Survivorban a vége felé, már elviselhetetlen volt, a viselkedése, kitörései miatt! És ezért nem nyert egyik helyen sem!)

Egyébként, el tudom képzelni, hogy a nagy fluktuáció miatt, az új forgatókönyvíróknak fogalmuk sincs, milyen karakter volt anno  Dávid?! Mert ilyen beállítottsággal, mint a mostani, még jobban megutáltatják a karaktert. (Bálintot pedig megismertük a két év alatt a "tévéből!" ) Most pedig Dávid megkörnyékezi Tamarát bosszúból?!  Ráadásul nem egyenesen pacekba mondja Tamarának, hanem csak úgy pedzegeti az albiban. Hogy Joe fülébe jut, nem számít neki!