köszi.
az elméletemet a fizikától független rendszerként építettem fel. vagyis az alapfeltevésből, hogy valamilyen 'anyagnak' ki kell töltenie a teret és létezni kell részecskének, ami a hatásokat közvetíti, lépésről lépésre vezettem le, hogy mi történik ha x vagy y helyzet van. a fizikából csak annyit használtam, ami feltétlenül szükséges és biztosan igaznak tekinthető, elkerülendő, hogy téves elmélet is belekerüljön. az eredményekhez meg meghatároztam a fizikai jelenségeket, amiknek megfeleltethetőek. a számolás kevés, de ahol ez kellett - pl a G és B részecske sebesség viszonya vagy a sebesség - energiaátadás intenzitásának aránya - konkrét számok vannak. a többi helyen azt tudtam bizonyítani, hogy létezik az értékeknek és függvényeknek olyan szakasza, ahol a jelenség szükségszerűen létrejön. a következő lépés, hogy ki lehessen számolni, hogy ezek az érték tartományok a fizikai valóságban is ezek.
láthattad, hogy az elmélet ténylegesen minden jelenséget felölel, úgyhogy nekem magamban esélyem sincs a teljes bizonyításra. ezért próbálom most megismertetni a világgal. és ezzel összefüggésben közvetlenebb és érthetőbb kapcsolatot mutatni az elméletem és a valós jelenségek között. ezért publikáltam a relelmet cáfoló cikkemet a vixra.org on (az oldalamon az egyéb publikációk szakaszban van magyarul) és sikerült nagy nehézségek árán a www.researchgate.net re regisztrálnom. ezek már nem laikus fórumok, van is néhány kapcsolat kezdemény. gyűjtöm az elméletemet igazoló meglévő kísérleti eredményeket és a fizika azon sarkalatos kérdéseit, amikkel kapcsolatban az elsőhöz hasonló publikációt érdemes megírni. ezekhez mind írok olyan kísérlet javaslatokat is, amik igazolni vagy cáfolni tudják az elméletemet. hátha valaki kedvet kap megcsinálni őket.
közben küldözgetem a kapcsolat kérelmeket fizikai társulásokhoz, egyetemekhez, ami hoz is némi eredményt. sajnos elég sok az átgondolás nélküli elutasítás.
illetve képeznem is kell magam, ha a jelen fizika kijelentéseit akarom cáfolni.
csak az időm kevés :( nagyon kevés.
a tér (idő) és az anyag megfogalmazásában sok a közös az enyémmel. tulajdon képen ugyan azt írja le. volt egy kósza dilemmám, hogy nem lenne e érdemes az én elméletemet is a mai fizikai nómenklatúra szerint megfogalmazni, de ezt elvetettem. a leírás marad ez a szerkezet, önálló egész, csak egészítem ki folyamatosan és a kapcsolatot a fizikával külön dolgozatokban írom le.