szaszg+++ Creative Commons License 2022.03.03 0 0 3177

Szuperfizikus, aki magát ennek nevezi, csak ennyit tud összehozni.

De ki NEM ismerné az elektront, a pozitront, a protont és az 1955-ben kimutatott eltont, amit a fizikusok "antiprotonnak" .

Ki NEM tudná, hogy a proton kisérletekben kimutatott élettertama 10+33 év és senki NEM látta a protont szétbomlani.

Ki NEM tudná, hogy ezeknek a részecskéknél két elöjelü elemi elektromos töltése van, és a részecskêk elöször arra törekednek, hogy elektromosan semlegesek legyenek.

Ki NEM tudná, hogy az elektromosan semleges anyagból gravítáció indul ki.

Ki NEM tudná, hogy tömegnélkülinek tünö neutrínòk léteznek. (Ez ellentmond a tömeg-energia ekvivalencia elvének és arra enged következtetni, hogy a gravitáciòt is két elöjellel ellátott elemi töltések okozzák!)

Ki NEM tudná a LiGO kísérletekkel kimutatott gravitáciòs hullámokról, és ezek által, hogy a gravitáció is c-vel terjed (Sergei Kopeikin).

Én ezeket összegeztem és megállapitottam az atomisztikus fizikámat, amivel sok fizikus egyetért.

Hogy a részecskefizikához semmit NEM értö együgyüek, te, dezsoKE, jogemêsztö, újszuper/construct, JimmyQ NEM tudnak hozzászólni, és ezért ellenzitek, az NEM jelenti azt, hogy sok kiképzett fizikus NEM tudná az atomiszitikus fizikát, mint egy új elméletét, elfogadni!

Előzmény: szuperfizikus (3172)