LaLa Creative Commons License 2000.01.20 0 0 40
Sajnos ezen a szinten mar en sem nagyon ertek a dolgokhoz, es szamomra is homalyos, hogy mi is pontosan Milkovics Karoly szerepe Kornel karrierjeben. Amikor rakerdeztem tole, Kornel azonnal ravagta, hogy a Cavs szerzodeseben Milkovics ur segitett neki...

Az sem vilagos szamomra, hogy mi a kulonbseg egy ugynok es egy menedzser kozott. Mert Milkovics Karolyrol en azt hallottam, hogy o Kornel menedzsere, ugyanakkor en is olvastam a Bulls hireben, hogy nincs ugynoke. Namarmost, lehet, hogy mindenkinek igaza van, kulonosen ha az ugynok es a menedzser az ket kulonbozo dolog...

David Falkot bizonyara felhivhatna Kornel, de biztos vagyok benne, hogy mivel o eleg hires es eleg keresett ugynok, bizonyara olyan csillagaszati osszegeket kerne szolgaltatasaiert, amit meg Kornel se tudna megfizetni. Bar ki tudja, lehet, hogy az ugynokok a jatekosok fizetesenek egy adott szazalekat kapjak meg (ez esetben pedig valoban nem nagyon erne meg a milliomos Falknak hogy Kornellal foglalkozzon). De biztos vagyok benne, hogy rajta kivul meg jopar ugynok el NBA jatekosokbol, akiket ugyanugy megkereshetne Kornel is. Persze, ehhez azt is tudnia kellene, kit hivjon fel.

De mint mondtam, az NBA uzleti reszehez en sem konyitok sokat, szoval mindez csak az en filozofalgatasom...

Előzmény: Pöszi (29)